Právě vysíláme

Miley Cyrus promluvila o dětech. Nejsem si jistá, jestli je chci, přiznala

11. června 2024 10:56
Miley Cyrus promluvila o dětech. Nejsem si jistá, jestli je chci, přiznala

Miley Cyrus je 31 let a v tomto věku už tedy přemýšlí nad tím, zda se stát matkou. Slavná zpěvačka je vůči tomuto tématu velmi otevřená a v rozhovorech se nebojí přiznat své plány, které se týkají založení rodiny.

Miley má za sebou bolavý rozvod s bývalým mužem Liamem Hemsworthem. Nyní má přítele a je rovněž držitelkou Grammy. Na děti úspěšná zpěvačka zatím nemyslí a ani neví, zda se vůbec chce stát matkou. „Mám pocit, že moji fanoušci jsou moje děti. Je mi 31 let a stále nevím, jestli děti chci,“ řekla Miley pro W Magazine.

V minulosti zpěvačka často komentovala předsudky, které dle ní ve společnosti kolem žen panovaly. Nelíbí se jí, že žena je dle mnohých určená především k tomu, aby rodila děti. Naše planeta je navíc dle ní až moc přelidněná. „Když nechcete děti, lidé na vás pohlížejí, jako byste byla chladná, bezcitná mrcha, která není schopná lásky… Proč nás vychovávají k tomu, že láska znamená, že na druhé místo stavíte sebe a na první ty, které milujete? Když milujete sebe, tak co? Jste na prvním místě,“ myslí si Cyrus, která o dětech neuvažuje i z enviromentálních důvodů. „Odmítám tuto planetu předat svým dětem,“ řekla.

Články, které by tě mohly zajímat