Právě vysíláme

Moderátorka Petra Svoboda přišla o manžela, srazilo ho auto

13. května 2024 12:44
Moderátorka Petra Svoboda přišla o manžela, srazilo ho auto

Moderátorka Petra Svoboda prožívá nejtěžší chvíle svého života. V neděli po 16. hodině přišla o manžela Ondřeje Křivku. Při vyjížďce na kole ho srazilo auto. Svým zraněním na místě podlehl.

„Je to pro nás životní tragédie. Prosím veřejnost, aby respektovala soukromí mé a našich dětí,“ uvedla Petra Svoboda pro televizi Nova, v níž pracuje jako moderátorka. S manželem měla syna pětiletého syna Eduarda, spolu pak vychovávali ještě její dceru Ráchel z předchozího vztahu.

Ke tragické nehodě došlo na jihu Čech v obci Dírná-Nová ves, kde si rodinka užívala slunečný víkend. Ondřej Křivka vyrazil na projížďku na kole, když mu nedal přednost řidič vozidla Citroen a srazil ho.

„Muž byl při našem příjezdu v bezvědomí, záchranáři okamžitě začali s nepřímou masáží srdce a návaznou resuscitační péčí. Ačkoliv se cyklistu pokoušeli desítky minut oživovat, jejich snaha byla marná. Lékař nakonec musel konstatovat smrt,“ uvedla Zuzana Fajtlová z jihočeské záchranky.

Dle policistů došlo k nehodě v neděli 12. května krátce po 16. hodině. U řidiče policisté provedli dechovou zkoušku i test na přítomnost návykových látek, obě s negativním výsledkem.

Články, které by tě mohly zajímat