Právě vysíláme

Monika Marešová se pochlubila novým účesem. Sledující jsou nadšeni

Monika Marešová se pochlubila novým účesem. Sledující jsou nadšeni

Monika Marešová opět oslnila fanoušky. Manželka Leoše Mareše se rozhodla pro nový účes a nyní se srovnávána s hollywoodskými hvězdami.

Monika Marešová je krásná žena a stále vypadá skvěle. Nyní se ovšem rozhodla pro vlasovou proměnu a má nový účes. Nestala se z ní ale blondýnka, nýbrž kráska s ofinou. „Ofina 2024. Monika se konečně nechala přemluvit na ofinu a sedlo to jak hrnec na… Yasss! Pokud se taky rozhodujete, jestli tento trend vyzkoušet, dbejte na to, aby byla tvarovaná k vašemu obličeji, respektovala kvalitu vlasu a dejte si především pozor na růst vlasů nad čelem. Ulehčí vám to následovnou úpravu,“ napsal na instagram Moničin kadeřník Marty Tyl, který ostatně stojí i za proměnou Leoše, který v létě přešel na blond a u fanoušků za to sklidil velmi pozitivní odezvu.

I Moničin nový účesem se sledujícím na instagramu velmi líbí a dle mnohých maminka roční holčičky omládla. Některé maminky navíc Moniku srovnávají s hollywoodskými hvězdami. Pro jakou změnu se asi Monika Marešová rozhodne příště?

Články, které by tě mohly zajímat