Právě vysíláme

Nejmladší syn Davida Beckhama má novou známost. Randí s o deset let starší zpěvačkou

včera 11:12
Nejmladší syn Davida Beckhama má novou známost. Randí s o deset let starší zpěvačkou

David Beckham má tři syny, kteří už rozhodně nejsou děti. Chlapci dospěli v mladé muže a mají své partnerky. Nejmladší Cruz pak všechny překvapil výběrem o mnoho let starší přítelkyně.

Cruz Beckham má 19 let a vesele randí. Na veřejnosti se už ukázal po boku několika přítelkyň a nyní překvapil novou partnerkou. Cruz randí s o deset let starší zpěvačkou jménem Jackie Apostel, která pochází z Brazílie a živí se i jako textařka. Jackie rodinu Beckhamů doprovodila na módní show Victorie Beckham a usedla vedle Cruze do první řady. Vedle sebe tak měla tátu Davida, mladou Harper a prostředního syna Romea. Dle fotografií se zamilovaný pár držel celou dobu za ruce.

Ani Cruz Beckham nejde ve šlépějích svého otce a nevěnuje se fotbalu. Raději dal přednost muzice a rád by se uchytil jako zpěvák. Když se snímky s jeho nynější přítelkyní dostaly na internet, fanoušci příliš velké nadšení neprojevili. Jackie totiž na první pohled působí ještě starší. „Myslel jsem, že je to kamarádka Victorie,“ stojí například v jednom komentáři. Zpěvačku navíc někteří obviňují z toho, že se chce pouze skrz nejmladšího Cruze dostat do slavné rodiny.

(Profimedia)

Články, které by tě mohly zajímat