Právě vysíláme

Nikol Leitgeb se vyjádřila k odchodu z 3v1. Byl to spíš byznys než kamarádství, řekla

22. června 2024 9:10
Nikol Leitgeb se vyjádřila k odchodu z 3v1. Byl to spíš byznys než kamarádství, řekla

Veronika Arichteva, Martina Pártlová a Nikol Leitgeb od ledna nespolupracují. Jejich fanoušci dlouho diskutovali o tom, co se mezi trojicí stalo. Někdejší hvězda Pojišťovny štěstí se nyní k rozkolu poprvé vyjádřila.

Trio 3v1 před nějakým časem oznámilo konec spolupráce. Zatímco Veronika Arichteva a Martina Pártlová nadále doplňují svůj e-shop novými kousky, s kamarádkou Nikol Leitgeb se na sítích už příliš neukazují. To rozpoutalo u fanoušků diskuze o tom, jak to mezi nimi vlastně je. Napovědět jim mohl už nový singl Pártlové, který vydala pod názvem Sbohem, pa, šátečku. V závěru skladby zpívá: „Sbohem, pa, šátečku, teď vzlétni a leť, budeme na tebe čekat, že vrátíš se zpět.“

Reagovat se nyní rozhodla i Nikol Leitgeb, jež se původně k rozkolu 3v1 nechtěla vyjadřovat, dokud se situace neuklidní. „Ale ono se to neděje,“ uvedla na svých sociálních sítích.

„Z 3v1 jsem odešla proto, že mi to delší dobu připadalo spíš jako byznys než kamarádství. A v tom jsem neuměla moc dobře fungovat,“ řekla Leitgeb. „Během dalšího tři čtvrtě roku se mi moje domněnka, nebo můj pocit, potvrdily, a to je vše,“ dodala a dala tak jasně najevo, že minimálně v poslední době fungovala trojice spíše na pracovní bázi.

„Věřím, že se to stává, že se to stalo i vám, že jste se s někým po nějakém čase duševně oddálili. Byla bych ráda, kdyby se v tom všichni přestali rýpat, protože není vůbec v čem,“ dodala Leitgeb na závěr.

Videem zveřejněným ve stories na instagramu tak zřejmě reagovala na zprávy, které jí začaly chodit poté, co chyběla na narozeninové oslavě dcery Pártlové. Její syn se totiž narodil ve stejný den a v minulých letech děti slavily narozeniny společně.

Články, které by tě mohly zajímat