Právě vysíláme

Nová láska Angeliny Jolie? Herečka má chodit s o 9 let mladším rapperem

Nová láska Angeliny Jolie? Herečka má chodit s o 9 let mladším rapperem

Má Angelina Jolie novou vážnou známost? Vypadá to, že ano! Ačkoliv to herečka sama nepřiznala, v poslední době je viděna po boku britského rappera.

Před několika měsíci se objevily první zprávy o tom, že slavná herečka a mnohonásobná maminka má nového přítele. Poměrně neznámý rapper Akaly je jamajského původu a řadí se i mezi politické aktivisty. S herečkou byl viděn už v létě na filmovém festivalu v Itálii. Všechny drby o novém páru začaly nabírat na obrátkách poté, co byl Akaly i na slavnostní premiéře hereččina filmu Maria v New Yorku. Rapper navíc dle fotografií obejmul i Paxe, syna Angeliny. Fanoušci si tedy právem myslí, že to už přeci opravdu nebude jen tak. O muži se však na internetu objevila i řada nepotvrzených fám. Na sociálních sítích například kolují drby o tom, že rapper má být ženatý.

Akaly (Profimedia)

Angelina Jolie své soukromí nekomentuje a o svých vztazích s muži nemluví už vůbec. Za sebou má ostatně i velmi bolestivý rozchod a manželství s Bradem Pittem nebylo vůbec růžové. Jak je totiž známo, slavný herec v minulosti rád holdoval alkoholu a vůči své rodině byl agresivní. Jeho vlastní děti s ním navíc přerušily kontakt a přestaly používat i jeho příjmení.

Články, které by tě mohly zajímat