Právě vysíláme

Petra Kvitová se už brzy stane maminkou. Pochlubila se rostoucím bříškem

18. dubna 2024 9:10
Petra Kvitová se už brzy stane maminkou. Pochlubila se rostoucím bříškem

Petra Kvitová s příchodem nového roku oznámila na svém instagramu, že se již brzy stane maminkou. S manželem Jiřím Vaňkem, který je také jejím trenérem, si nyní užívá poslední chvilky ve dvou. S fanoušky se tenistka podělila o fotografie z Monaka, na kterých už je těhotenství na Petře pořádně znát.

Jedna z nejúspěšnějších českých tenistek Petra Kvitová přerušila svou kariéru, aby se mohla věnovat mateřským povinnostem. Již brzy se s trenérem Jiřím Vaňkem dočkají prvního společného potomka. Než se tak ale stane, užívá si pár poslední chvíle ve dvou. A to například v Monaku, které je díky daňovým úlevám jakousi základnou mnoha úspěšných sportovců.

„Kdo ví, kdy se vrátíme zpátky,“ napsala Kvitová k fotografii sdílené na instagramu, na níž jí Vaněk láskyplně hladí bříško. Stojí na ní před vyhlášeným monackým kasinem.

Ze snímku je znát, že porod Kvitové se blíží mílovými kroky. Ačkoliv sama nepotvrdila, kdy přesně se miminko má narodit, zřejmě by se tak mohlo stát již s příchodem června nebo července.

Je otázkou, zda se Kvitová po porodu vrátí k tenisu. Minulou sezónu ukončila na čtrnáctém místě, přičemž za celou svou kariéru získala celkem jednatřicet titulů ve dvouhře. S kolegyněmi pak několikrát triumfovala také ve Fed Cupu.

Články, které by tě mohly zajímat