Právě vysíláme

Rozvodové drama je u konce. Joe Jonas a Sophie Turner už nejsou manželé

12. září 2024 8:10
Rozvodové drama je u konce. Joe Jonas a Sophie Turner už nejsou manželé

Herečka Sophie Turner a zpěvák Joe Jonas jsou rozvedení. Po vzájemné dohodě podepsali v úterý rozvodové papíry. Stalo se tak rok poté, co se odloučili. Ukončili tak své čtyři roky trvající manželství, do kterého přivítali dvě děti.

Joe Jonas a Sophie Turner dospěli k vzájemné dohodě a podepsali rozvodové papíry. Uvádí to americká média. Dvojice je tak oficiálně svobodná. Zatímco herečka už si stihla najít nového přítele Peregrineho Pearsona, s nímž brzy oslaví roční výročí, zpěvák z Jonas Brothers je single, a to i přesto, že ho během léta vyfotili paparazzi po boku několika žen.

Rozvod zdržoval především souboj o děti, čtyřletou Willu a dvouletou Delphine. Zatímco Jonas pochází a žije ve Spojených státech amerických, Turner se vrátila k životu ve Velké Británii. Jak uvedla, v Americe se nikdy necítila zcela spokojená a vadilo jí odloučení od rodiny.

Dvojice spolu začala randit v roce 2016, o tři roky později se v Las Vegas vzala. Následně uspořádala ve Francii svatební obřad pro svou rodinu. Ve Vegas totiž byli přítomní pouze Jonasovi bratři.

Jonas dorazí spolu se svými bratry již brzy do České republiky, v úterý 15. října zahrají v pražské O2 areně. Krátce na to muzikant představí své nové sólové album, o němž mluví jako o určité formě terapie. Jmenuje se Music for People Who Believe in Love. Představil z něj už singl Work It Out.

Články, které by tě mohly zajímat