Právě vysíláme

Sbohem brácho: One Direction vzpomínají na zesnulého Liama Paynea

18. října 2024 11:25
Sbohem brácho: One Direction vzpomínají na zesnulého Liama Paynea

Na zesnulého Liama Paynea vzpomínají kolegové z bývalé skupiny One Direction. Zpěváci postupně píšou své kondolence na sociální sítě.

Liam Payne zemřel v pouhých 31 letech po pádu z hotelového balkónu. Miliony fanoušků i celý hudební svět zůstal v šoku. Zpráva jistě velmi zaskočila i Harryho Stylese, Nailla Horana, Louise Tomlinsona a Zayna Malika. Jsou to totiž právě oni, co s Liamem tvořili skupinu One Direction.

Jako první se na instagramu objevilo prohlášení celé skupiny. “Jsme zcela zdrceni zprávou o Liamově ztrátě. Až nastane správný čas, řekneme víc, teď ale potřebujeme čas na truchlení,” stojí v příspěvku.

Postupně se ovšem na sociální sítí objevují vzpomínky od jednotlivých zpěváků. Zayn Malik kamarádovi děkuje za obrovskou podporu, kterou mu poskytl, když coby sedmnáctiletý mladík byl daleko od domova. V příspěvku rovněž vyzdvihuje Liamův hudební talent a vyjadřuje mu svůj respekt. “Ztratil jsem bratra a ani nemůžu popsat, co bych dal za to ho naposledy obejmout a říct sbohem. Vzpomínky na něj budu navždy držet ve svém srdci,” napsal Zayn. 

Louis Tomlinson napsal o štěstí, které díky Liamovi zažil a rovněž vyzdvihuje jeho hudební talent i schopnost psaní textů písní. Považuje ho i za jednoho z nejzkušenějších členů One Direction. V textu vyjadřuje i podporu Liamově synovi Bearovi. “Chci aby věděl, že kdykoliv mě bude Bear potřebovat, budu tu pro ně jako strejda, který mu řekne všechny ty úžasné příběhy o jeho tátovi,” napsal a uvedl, že ačkoliv cítí veliké štěstí, že svého kamaráda znal, je pro něj velmi těžké říct sbohem.

Na instagramu napsal vyjádření i Harry Styles. „Jsem naprosto zdrcen Liamovým odchodem,“ začal a připomněl, jaký Liam byl. „Jeho největší radostí bylo dělat ostatní lidi šťastnými a bylo mi ctí být po jeho boku, když to dělal,“ zavzpomínal. „Liam žil otevřeně, srdce nosil na dlani a měl nakažlivé nadšení pro život,” napsal Harry s tím, že mu jeho milý přítel navždy bude chybět. Upřímnou soustrast vyjádřil i jeho rodině: „Mé srdce se láme pro Karen, Geofa, Nicolu, Ruth a jeho syna Beara.“

Články, které by tě mohly zajímat