Právě vysíláme

Seznamovací appka: Podle zrychleného tepu ti najde tu pravou lásku

21. ledna 2016 15:10
Seznamovací appka: Podle zrychleného tepu ti najde tu pravou lásku

Srdeční tep tě prozradí! Když se ti někdo líbí, tak tuhle appku neošálíš 🙂

V posledních týdnech a měsících se na trhu objevila celá řada vychytávek, které dokážou pracovat na základě snímání srdečního tepu jejich uživatele. Teď tu ovšem poprvé není elektronická „hračka“, ale aplikace.

Once – takhle jednoduše jí vývojáři nazvali. A název sedí opravdu dokonale. Každý den pouze jednou ti je na mobil poslána fotka potenciálního partnera nebo partnerky (samozřejmě podle toho, koho hledáš). Kritéria pro výběr zvolíš už při přihlašování. Kromě pohlaví je to například věk nebo okruh vzdálenosti od místa, kde se právě nacházíš.

A jelikož se appka už propojila s chytrými hodinkami Android Wear nebo chytrým náramkem Fitbit (další zařízení neustále přibývají), tak jsou tvé sympatie patrné na jejich displeji zrychleným srdečním tepem. Zajímavostí je, že ve stejnou dobu, ve kterou přijde fotka dané osoby tobě, stejně tak jí dorazí na displej mobilu tvoje foto. A pak už je všechno pouze otázkou náhody – nebo vlastně vašich společných „srdíčkových“ kliků.

Za pouhé čtyři měsíce provozu získala aplikace Once už na 600 tisíc uživatelů. Zrodila se v Londýně, ale rychle se šíří světem. Neváhej a jestli hledáš toho pravého nebo tu pravou, zkus to. Appka je k mání v obchodech Google Play i App Store.

Nerozčiluj se! Na vysokou míru stresu tě upozorní chytrý náramek

Tlukot srdce své lásky můžeš slyšet a cítit, i když je na druhém konci světa

Články, které by tě mohly zajímat