Právě vysíláme

Smrt hokejisty Gaudreaua (†31): Manželka poslala dojemný vzkaz

1. září 2024 16:54
Smrt hokejisty Gaudreaua (†31): Manželka poslala dojemný vzkaz

Hokejový svět otřásla velká tragédie. Hokejistu NHL srazil opilý řidič a sportovec zemřel spolu se svým mladším bratrem. Manželka útočníka zveřejnila dojemný vzkaz.

Johnny Gaudreau zemřel poté, co spolu se svým mladším bratrem vyrazil na noční projížďku na kolech v New Jersey. Oba muže srazil opilý řidič. Událost je to tragičtější, že bratři se chystali na svatbu, kterou měla mít jejich sestra hned další den. 

Johnny měl 31 let a byl otcem dvou dětí. Pár dní po tragédii zveřejnila jeho manželka smutný vzkaz. „Děkuji za nejlepší roky mého života. Přestože jsem o tebe přišla, stále jsem ta nejšťastnější holka na světě, protože jsem byla tvoje. Tolik tě miluju. Byl jsi perfektní. Některé dny byly tak skvělé, že měl člověk pocit, že to ani nemůže být pravda. Miluju na tobě každou věc. Jsi můj navždy a nemůžu se dočkat, až budeme zase spolu,” napsala Meredith. „John a Matty. Neslyšeli jste jedno jméno bez druhého. Vždy bok po boku, i když šlo o velká setkání. Přestože byl Matty mladší, ale John k němu vzhlížel a ve všem na něj spoléhal. A Matty tam byl vždy pro něj. Naprostí nejlepší přátelé a největší fanoušci jeden druhého, přestože jejich osobnosti byly úplně opačné. Každý chtěl být v jejich blízkosti, včetně mě. Jen bych nečinně seděla a pozorovala, jak si John užívá čas se svým bratrem,“ uvedla. Matthew Gaudreau byl o rok mladší. Po tragédii bylo zjištěno, že jeho žena je momentálně těhotná a Matty, který byl také hokejistou, se těšil na miminko.

Články, které by tě mohly zajímat