Právě vysíláme

Swift nemá v 34 letech manžela ani děti, kritizoval zpěvačku novinář. Misogynní kecy, zastala se Taylor Navrátilová

5. července 2024 8:00
Swift nemá v 34 letech manžela ani děti, kritizoval zpěvačku novinář. Misogynní kecy, zastala se Taylor Navrátilová

Taylor Swift byla jedním z amerických novinářů kritizována za to, že ve svých 34 letech není vdaná a ani nemá děti. Zpěvačky se veřejně zastala bývalá tenistka Martina Navrátilová.

Redaktor deníku Newsweek označil Taylor Swift za špatný vzor pro dnešní mladé dívky, protože ve svých letech nemá děti ani není vdaná, a navíc často střídá partnery. „Ve čtyřiatřiceti letech zůstává Swift svobodná a bezdětná, což je skutečnost, o které by někteří mohli namítnout, že je pro její postavení dnešního idolu a vzoru irelevantní. Navrhuji však, že je důležité dobře se nad tím zamyslet a zvážit, jaký příklad to dává mladým dívkám. Vzor, to přece znamená být někdo, kdo je hodný napodobování,“ napsal novinář.

„I když hudební talent zdatné obchodnice Taylor Swift je jistě obdivuhodný, dokonce chvályhodný, musíme se ptát, zda její osobní životní volby jsou ty, u kterých chceme, aby je naše sestry a dcery napodobovaly a následovaly. Může to znít jako kázání, ale je to jen velmi silná obava zakořeněná ve zdravém uvažování,“ pokračoval a jeho článek se stal velmi kritickým.

Populární zpěvačky se například zastala bývalá česká tenistka Martina Navrátilová, která se spolu se svou partnerkou řadí mezi fanoušky Taylor. Martina sdílela článek na službě X a rozhodně si nebrala servítky. „Obrovská hromada misogynních sra*ek. Ten chlap by se měl za sebe stydět. Nemůžu uvěřit, že píše pro Newsweek… a taky nemůžu uvěřit tomu, že tohle otiskli,“ napsala sportovkyně, která za tweet získala mnoho lajků i sdílení.

Články, které by tě mohly zajímat