Právě vysíláme

Velká chvíle: Leoš Mareš doprovodil syna Jakuba na kolej americké univerzity

23. srpna 2024 11:31
Velká chvíle: Leoš Mareš doprovodil syna Jakuba na kolej americké univerzity

Velká životní etapa začíná pro staršího syna Leoše Mareše. Osmnáctiletý Jakub zamířil na univerzitu na Floridě, kde bude studovat čtyři roky. A Leoš ho samozřejmě doprovodil i na kolej, kde Jakub bude žít. 

Jakub Mareš splnil přijímací řízení a dostal se na americkou univerzitu Florida Southern College. Dle Leoše bude na škole působit i v tamním týmu vodních lyžařů. Právě vodní lyže jsou totiž jeho velkým koníčkem. 

Protože se školní rok blíží, vyrazil Jakub za moře společně s tátou a ubytoval se na koleji. V krásném kampusu na něj čekal vcelku velký pokoj a dvě postele. Jeho spolubydlící totiž dorazí později. Leoš syna v jeho velký den doprovázel a nechyběl ani na uvítání prváků. „No, nebudu Vám lhát, je to velký den. Jo, hele co mám za triko. Měl jsem ho připravené nějakou dobu ve skříni. Věděl jsem, že až si ho vezmu na sebe, tak jde do tuhého. Takže je to tak, můj syn dnes nastupuje na univerzitu, daleko za velkou louží. O tom se nám, jak se říká, ani nesnilo, když jsme studovali.. že bych šel do Ameriky na vysokou školu. Nojo..“ řekl Leoš na Instagramu a bylo znát, že jako otce ho celá situace pochopitelně i lehce dojímá. 

Leoš se s Jakubem rozloučil a jak správně uvedl, nyní už je to jen na něm. Leošovy letní cesty ovšem nekončí. Z Floridy překvapivě vyrazil do africké Ghany. Moderátor Ranní show Evropy 2 má ostatně ještě několik dní volna před zahájením další rádiové sezóny. 

Články, které by tě mohly zajímat