Právě vysíláme

Velmi milé gesto od Eda Sheerana: Zahrál na přání náhodné běžkyni

včera 14:59
Velmi milé gesto od Eda Sheerana: Zahrál na přání náhodné běžkyni

Ed Sheeran dokázal, proč je jedním z nejoblíbenějších zpěváků světa. Umělec opět projevil svou milou povahu a uspořádal nečekané překvapení jedné z fanynek.

Sheeran znovu potěšil fanoušky. Slavný zpěvák natáčel v Londýně nový videoklip a nacházel se zrovna na loďce. Vedle na břehu zrovna běžela mladá žena, kterou Ed pochopitelně velmi překvapil. Zpěvák totiž překvapivě ženu zastavil a bez váhání se jí zeptal, zda jí může zazpívat její oblíbenou píseň. Žena si posléze vybrala Tenerife Sea a Ed jí píseň ochotně zazpíval.

Edův kameraman celou situaci natáčel a zpěvák to posléze zveřejnil na svých sociálních sítích. Fanoušky pak vyzval k tomu, aby ženu pomohli najít. „Natáčel jsem dnes video a zahrál jsem na přání. Pokud někdo zná běžkyni, dejte mi vědět, abychom měli její POV,“ napsal.

Fanoušci byli Edovým gestem dojati a v komentářích oceňovali jeho milou povahu. Netrvalo to navíc dlouho a dotyčná žena příspěvek našla. „TO JSEM JÁ!“ napsala do komentářů a její profil byl v postu označován, aby si ji Ed všimnul. Co bude následovat dál? To uvidíme!

Články, které by tě mohly zajímat