Právě vysíláme

Zvrácený svět Diddyho se dál bortí. Na rappera se sesypala stovka dalších obvinění

Zvrácený svět Diddyho se dál bortí. Na rappera se sesypala stovka dalších obvinění

Kolem rappera Diddyho se postupně utahuje smyčka hrůzostrašných obvinění. Dle nových zpráv žaluje Seana Combse až 120 lidí ze sexuálního zneužití.

Dle BBC čelí mocný americký hudební producent stům nových obvinění ze sexuálního napadení. Mezi údajnými obětmi mají být navíc i děti či osoby, které v době zneužití dětmi byly. Podle informací amerických médií umělce žaluje i muž, kterému bylo devět let, když ho měl Diddy se svými spolupracovníky obtěžovat v nahrávacím studiu v New Yorku.

Právník jménem Tony Buzbee zastupuje celkem 120 obětí, mezi kterými jsou muži i ženy. Diddy prý k zneužívání často využíval svého vlivu. Oběti nalákal na příslib toho, že se za jeho pomoci dostanou do hudebního byznysu a k znásilnění údajně často docházelo na jeho honosných večírcích či v soukromích rezidencích.

V současné době je rapper stále ve vazbě. Soud mu totiž zamítnul kauci ve výši 50 milionů dolarů, kterou byl Diddy připraven okamžitě zaplatit. Kauce však byla zamítnuta z důvodu toho, že by v případu mohl ovlivňovat svědky.

Rapper je obviněn nejen ze sexuálního zneužití, ale i z obchodování s lidmi a vykořisťování. Případ se v těchto dnech hojně řeší fanoušky na sociálních sítích. Někteří jsou přesvědčeni, že Diddy spolupracoval na svých zločinech se slavnými kolegy ze showbyznysu. Jednou z konspiračních teorií je například i to, že Diddy pomáhal Beyoncé likvidovat její konkurentky a společně si najímali úkladné vraždy.

Články, které by tě mohly zajímat