Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: Návrat legend – Eminem a The Offspring mají nové singly i desky

20. června 2024 12:35
Evropa 2 Raw: Návrat legend – Eminem a The Offspring mají nové singly i desky

Evropa 2 Raw, to je Top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme pět nových skladeb.

Chceš konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden pět žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

 

Jaké novinky představujeme tento týden?

Eminem – Houdini

Americký rapper a živoucí legenda tohoto žánru představuje nový singl s názvem Houdini. Eminem tak láká fanoušky na 12. studiové album The Death Of Slim Shady (Coup De Grâce), kterého se dočkáme už toto léto. Singl Houdini, stejně jako videoklip k němu, nostalgicky odkazují na píseň Without Me a Eminem donutil fanoušky přemýšlet o tom, co teď se Slim Shadym bude. O produkci se postaral sám rapper a pozorný posluchač pozná, že se jedná o sample písně Abracadabra od Steve Miller Band.

Meghan Trainor – Whoops

Píseň Whoops z alba Timeless dokazuje, že Meghan je dostatečně talentovaná na to, aby napsala píseň o rozchodu, přestože s manželem Darylem tvoří dokonalý pár.

Remme – Don’t Forget About Me

25letý zpěvák Remme už je dobře známý i v českém hudebním rybníčku, a to nejen díky spolupráci se zpěvačkou Lenny, ale i díky jeho nezapomenutelným koncertům. Nyní představuje rodák z Nizozemí singl Don’t Forget About Me, rychlý a chytlavý indie track o strachu ze zapomnění a uvědomění si, že je načase vzít život do svých rukou. „S pohledem upřeným do budoucnosti a vědomím, že jednoho dne budeme všichni staří (a doufám, že i moudří), si uvědomuji, že v určitém období je potřeba některé věci opustit,” říká Remme. „Je načase vážit si přítomného okamžiku a nenechat se nikým zastavit,” dodává.

Tanner Adell – Too Easy

Americká country zpěvačka z Kentucky vloni debutovala deskou Buckle Bunny. Nyní nahrála popový song Too Easy na soundtrack k očekávanému filmovému trháku Twisters, který má s premiéru v polovině července.

The Offspring – Make It All Right

Punk rockové legendy The Offspring vydávají nový hitový singl, který láká na nové album. Deska ponese název Supercharged a vyjde v pátek 11. října 2024. 10 tracků vznikalo postupně na třech různých místech. Na Maui, v kanadském Vancouveru a v domácím studiu kapely v Huntington Beach v Kalifornii pod vedením producenta Boba Rocka. „Chtěli jsme, aby to album bylo plné energie. Od začátku až do konce! Proto jsme jej taky nazvali Supercharged,” říká frontman Dexter Holland. „Na této desce mluvíme o všem. Od vrcholů našich tužeb až po hloubky našich problémů, a to způsobem, který oslavuje život, který momentálně prožíváme,” dodává zpěvák.

5 novinek tohoto týdne:

Evropa 2 Raw si můžeš pustit tady 👇

 

Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

 

Články, které by tě mohly zajímat