Právě vysíláme

Evropa 2 Raw: Alok, Kygo, Rudimental – letní hity kam se podíváš!

27. června 2024 11:09
Evropa 2 Raw: Alok, Kygo, Rudimental – letní hity kam se podíváš!

Evropa 2 Raw, to je Top 50 nejnovějších singlů, které právě vyšly. Poslouchej syrovou muziku, ještě než ji provaří rádia. V appce Evropy 2, na našem webu, v playlistu na Spotify a v Youradiu. Každý týden přidáváme pět nových skladeb.

Chceš konzumovat zaručeně nejčerstvější hudbu? Mít přehled o nových skladbách v momentě, kdy vyjdou? Webové rádio Evropy 2 s názvem Raw hraje ty nejnovější pecky! Každý týden pět žhavých novinek v playlistu celkem padesáti aktuálních hitů – to je Raw Evropy 2.

 

Jaké novinky představujeme tento týden?

Alok feat. Jess Glynne – Summer’s Back

Brazilský DJ a producent Alok, známý díky spolupráci s Jamesem Arthurem nebo Ellie Goulding, se vrací s novou taneční hymnou Summer’s Back společně s britskou zpěvačkou Jess Glynne. Summer’s Back přichází právě včas, aby zachytil horké letní vibrace! Kombinuje energii z roku 2000 se současnou popovou produkcí a vznikl tak elektrizující taneční singl. Píseň se vyznačuje výraznými, rezonujícími vokály nad rytmickým beatem a basou. Každý vstup refrénu dodává zvuku barvu, protože klávesy zvýrazňují silný vokál Jess Glynne a vytvářejí letní fúzi s nadčasovým tanečním singlem Sing It Back dua Moloko z roku 1999. S chytlavým textem jako Summer’s back, it goes so fast, we’ll make it last, when it’s you and me se posluchači vydávají na euforickou cestu.

Kygo feat. Jonas Brothers – Healing (Shattered Heart)

Norský producent a DJ Kygo vydává své první eponymní album Kygo. Spolu s ním vychází i hlavní singl Healing (Shattered Heart), na kterém se podíleli Jonas Brothers. Na podporu alba vyráží Kygo na světové turné, které bude mít 27 zastávek v New Yorku, Los Angeles, Torontu, Chicagu, Amsterdamu, Paříži, Londýně a dalších městech a skončí v pátek 13. prosince 2024 v irském Dublinu.

Rudimental feat. Karen Harding – Bring Me Joy

Bring Me Joy s charakteristickým drum’n’bassem skupiny Rudimental se nepochybně stane trvalou součástí letních playlistů. Skladba je postavena na klavírních melodiích a vokálu Karen. V létě se formace představí na hlavním pódiu festivalu Let It RollMilovicích.

The Avener – The Morning Sun

Pamatujete na písně Fade Out Lines, To Let Myself Go a Castle In The Snow? Všechny má na svědomí francouzský DJ a producent The Avener, který se nyní vrací s The Morning Sun – energickým trackem lehce říznutým reggae, který oslavuje prosluněné léto. Sedmatřicetiletý umělec tak svým fanouškům předvádí to, co umí nejlépe a smíchal jamajský vibe s tanečním elektro-popem do chytlavého singlu.

YouNotUs feat. Laurell – All In

Berlínské duo producentů YouNotUs prostě ví jak spojit ultra chytlavé popové melodie a tu správnou atmosféru protančených nocí v klubu. Tentokrát to dokazují se singlem All In, na kterém spolupracovali s kanadskou zpěvačkou Laurell, kterou určitě budete znát díky hitům Habit nebo Love It. Můžete se tak těšit na chytlavý letní track, který vám možná připomene legendární píseň All That She Wants od Ace Of Base.

5 novinek tohoto týdne

Evropa 2 Raw si můžeš pustit tady 👇

 

Tu nejčerstvější hudbu, která právě vyšla, najdeš
v mobilní appce Evropy 2,
na Youradio
i na Spotify.

 

Články, které by tě mohly zajímat