Právě vysíláme

Katka Říhová se vdala, podruhé za stejného muže

14. září 2024 14:19
Katka Říhová se vdala, podruhé za stejného muže

Zprávařka Katka Říhová se vdala. Podruhé řekla „ano“ svému partnerovi Michaelovi, kterého si poprvé brala v roce 2014. Pár spolu má dceru Sofii, druhá holčička se mu narodí v nejbližších týdnech.

Pátek třináctého pro nás bude už navždy šťastným dnem. Zvládli jsme to doslova za 5 minut 12!“ oznámili Katka a Michael Říhovi, že si podruhé řekli svá „ano“. Stalo se tak jen pár týdnů před narozením jejich druhého společného potomka, kterým, jak již dříve zprávařka Evropy 2 oznámila, bude holčička. Dcera Sofie se tak dočká sestřičky.

Právě na to, že šlo o jeho druhý sňatek, poukázal i sám pár. „Nebylo to jen dojemné, byla i sranda. ‚Pan Michael Říha a paní Kateřina Říhová se rozhodli, že budou užívat společné příjmení Říha, Říhová,‘“ napsala dvojice. Poprvé se brala v roce 2014, následně se však její vztah rozpadl. V roce 2020 vyšlo najevo, že se bývalí manželé opět stýkají, když Katka sdílela na instagramu fotografii z wellness víkendu ve Špindlerově Mlýně. V březnu 2021 přivítali na světě prvního společného potomka.

„P. S.: Mám velmi, velmi specifický vkus na muže, jak můžete vidět na poslední fotce (rok 2014), můj druhý manžel jako by z oka vypadl tomu prvnímu,“ dodala vtipně zprávařka k oznamu svatby.

Již brzy se s manželem dočkají druhého dítěte. Bude jím opět holčička, její jméno si zatím pár nechává pro sebe.

Za celý tým Evropy 2 Katce a Michaelovi moc gratulujeme a přejeme jim šťastnou cestu společným životem.

Články, které by tě mohly zajímat