Právě vysíláme

Summer Camp Evropy 2 s vedoucím Tomášem Zástěrou se blíží

7. srpna 2024 14:21
Summer Camp Evropy 2 s vedoucím Tomášem Zástěrou se blíží

60 dětí z celé České republiky opět zcela zdarma zažije díky Evropě 2 tábor, na který se prostě nezapomíná, a jenž je jediný svého druhu u nás. Šestý ročník populárního Summer Campu Evropy 2 pro děti od 9 do 15 let odstartuje v nádherném prostředí Prachovských skal již tuto neděli 11. srpna 2024 a potrvá do soboty 17. srpna 2024.

Hlavním táborníkem bude opět moderátor Tomáš Zástěra, který nejen se svými rádiovými kolegy bude děti bavit celý týden! Summer Campy Evropy 2 pro nás mají zvláštní význam. Jsme si vědomi toho, jak je naše rádio pro děti a dospívající důležité, a proto jsme chtěli, aby si ho děti užily a zažily na vlastní kůži a prožily tak něco, co je neopakovatelné a na co se nezapomíná. Navíc, děti jedou díky naší každoroční soutěži o pobyt na tábor zcela zdarma, takže jsme mohli dát příležitost i rodičům, kteří by na jiný, placený tábor, třeba neměli finanční prostředky,“ říká David Šmídt, ředitel Evropy 2.

A to vše za účasti Leoše Mareše, Patrika Hezuckého a dalších oblíbených moderátorů Evropy 2. Děti budou mít pestrý a aktivní program, jako například DJský workshop a diskotéku s Ondrou Volným, taneční workshop, kurz první pomoci, těšit se mohou na vystoupení Ewy Farne, Bena Cristovao nebo Vojtěcha Dyka. Navíc v pátek 16. srpna 2024 proběhne od 12:00 do 18:00 hodin z tábora živé vysílání Evropy 2.

Články, které by tě mohly zajímat