Právě vysíláme

Tomáš Zástěra se stal tatínkem

31. července 2024 20:15
Tomáš Zástěra se stal tatínkem

Moderátor Evropy 2 Tomáš Zástěra se stal tatínkem. Se snoubenkou Andreou přivítali na světě prvního společného potomka – syna Matyáše. Spolu vychovávají ještě pětiletého Elliota, kterého má přítelkyně Tomáše z předchozího vztahu.

„Ať jsem doposud udělal nebo dokázal cokoliv, tak toto je můj největší životní počin. Vítej, lásko,“ oznámil Tomáš Zástěra na svém instagramu radostnou zprávu svým sledujícím. Jméno jeho syna prozradil náramek na jeho ručičce – se snoubenkou Andreou se ho rozhodli pojmenovat Matyáš.

Jednou z prvních gratulantek byla Tomášova kolegyně z Odpolední show Zorka Hejdová. „Ahoj Matyášku! Moc, moc ještě jednou gratuluju oběma,“ napsala. Připojily se k ní i Nikol Leitgeb, Iveta Lutovská nebo Lucie Bechynková, která svého prvního potomka přivítala na světě teprve před několika dny.

O tom, že čeká rodinu, informoval moderátor Evropy 2 v lednu letošního roku. Sdílel tehdy na instagramu fotografii, na níž s partnerkou Andreou drží ultrazvukový snímek, zatímco ona si hladí rostoucí bříško.

V květnu se pak Tomáš rozhodl k dalšímu životnímu kroku – požádal svou přítelkyni o ruku. „Řekla ANO,“ oznámil. Zásnuby se mu hlavou honily již delší dobu. „Samozřejmě to mám v plánu. Vzhledem k operaci kolene mám k dispozici už jenom jedno, tak bych si měl asi pospíšit, dokud mi ještě funguje,“ vtipkoval v březnovém rozhovoru pro iDnes.

Společně s Andreou vychovává Tomáš i jejího syna z předchozího vztahu – Elliota, kterého bere jako vlastního. Prozradil, že zatímco on ho rád rozmazluje, maminka je k němu mnohem přísnější.

Tomáši, za celý tým Evropy 2 Tobě, Andree i Elliotovi gratulujeme!

Články, které by tě mohly zajímat