Právě vysíláme

Jennifer Lopez a Ben Affleck prodávají společnou vilu, herce spatřili bez snubního prstenu

13. července 2024 8:10
Jennifer Lopez a Ben Affleck prodávají společnou vilu, herce spatřili bez snubního prstenu

Jsou spekulace o rozvodu Jennifer Lopez a Bena Afflecka pravdivé? Nasvědčuje tomu i fakt, že se pár rozhodl prodat společnou vilu, kterou má ve vlastnictví teprve rok. Chce za ni 68 milionů dolarů, což je v přepočtu zhruba 1,5 miliardy korun.

Jennifer Lopez a Ben Affleck prodávají svoji vilu v Beverly Hills. Ve čtvrtek se objevila na stránkách realitní agentury s tím, že dvojice za ni požaduje 68 milionů dolarů, tedy o 7 milionů více než když ji před rokem kupovala.

Rezidence je luxusně vybavená. Má celkem 12 ložnic a 24 koupelen. Její součástí jsou kadeřnický, masážní a nehtový salon, domácí kino, vinný sklípek, sauna nebo pánský whisky salónek. Nechybí ani krytý sportovní areál s tenisovým kurtem a basketbalovým hřištěm nebo ringem. A samozřejmě je k dispozici také bazén. Pokud tak Lopez a Affleckem chtěli, nemuseli vůbec vycházet z domu.

Ačkoliv se dvojice spolu několikrát v posledním měsíci objevila na veřejnosti, o tom, že jí to ve vztahu skřípe, se spekuluje již delší dobu. Zprávy o rozvodu přiživilo i zrušené turné zpěvačky, která uvedla, že se rozhodla neodjet do zahraničí především kvůli své rodině, jíž chce být nablízku.

Affleck byl navíc v týdnu viděný bez snubního prstenu, a to když opouštěl nejmenovaný kancelářský komplex v Los Angeles. A ani oslavy Dne nezávislosti manželský pár nestrávil spolu.

 

Články, které by tě mohly zajímat