Právě vysíláme

Lisa Kudrow se po smrti Matthewa Perryho začala dívat na Přátele, doposud se sitcomu vyhýbala

27. června 2024 13:39
Lisa Kudrow se po smrti Matthewa Perryho začala dívat na Přátele, doposud se sitcomu vyhýbala

Lisa Kudrow se v minulosti nechala několikrát slyšet, že ačkoliv v Přátelích hrála, nikdy se na ně nepodívala. Nechtěla, aby se jí přestala líbit její práce. Po smrti Matthewa Perryho však udělala výjimku. Chtěla na svého kamaráda zavzpomínat.

Spousta herců se nechala slyšet, že se na sebe v televizi nemůže dívat. Spadá mezi ně i Lisa Kudrow, která se proslavila rolí PhoebePřátelích. Vysvětlovala, že by před sebou samotnou mohla začít zpochybňovat svou práci, a to nechtěla. Doposud tedy neviděla jediný díl kultovního sitcomu, snad jen několik ukázek.

To se ale nyní změnilo. Jak přiznala pro Hollywood Reporter, po smrti kamaráda Matthewa Perryho si několik epizod Přátel pustila. Chtěla tak zavzpomínat na dobu, kdy byl herec ještě naživu.

„Dříve jsem se na sebe nechtěla dívat, protože jsem sama před sebou styděla. Pokud si ale nyní pustím nějaké díly, je to kvůli Matthewovi, a to je v pohodě. Oslavuji tím, jak zábavný byl. A takhle si ho chci pamatovat,“ uvedla v rozhovoru.

Matthew Perry nečekaně zemřel 28. října 2023. Utopil se ve vířivce poté, co užil ketamin, který bral na deprese. Dlouhodobě bojoval se závislostí na návykových látkách, podle pitevní zprávy byl ale už devatenáct měsíců čistý.

Články, které by tě mohly zajímat