Právě vysíláme

Miley Cyrus se rozplakala v přímém přenosu, stala se nejmladší legendou Disney

12. srpna 2024 8:03
Miley Cyrus se rozplakala v přímém přenosu, stala se nejmladší legendou Disney

Bylo období, kdy Miley Cyrus odmítala jakékoliv spojení s Hannah Montanou. Nyní však svou seriálovou roli plně přijímá. V Anaheimu byla slavnostně jmenována Disney legendou. V proslovu zavzpomínala na staré časy a neskrývala slzy dojetí.

„Trochu se toho za ta léta změnilo,“ přiznala Miley Cyrus ve svém proslovu, jemuž předcházelo vystoupení Lainey Wilson. Americká interpretka nejdříve zazpívala ikonickou skladbu The Best of Both Worlds, a následně interpretce složila poklonu.

Poté už na pódium vkročila sama Cyrus, která se do historie zapsala jako nejmladší legenda Disney. „I legendy bývají vystrašené, a já jsem vystrašená právě teď,“ přiznala ve svém proslovu. Jak prozradila, napsala si jeho dvě verze. Jednu dlouhou, a druhou kratší, kdyby náhodou byla nervózní.

Následně zavzpomínala na své začátky v Disney. „Stojím tady pyšná na to, že jsem mohla být Hannah Montanou,“ uvedla herečka a hudebnice. Ještě před léty by přitom zřejmě tuto větu nevyslovila. Tak moc se chtěla z role blonďaté zpěvačky vymanit.

„Tato cena patří Hannah a jejím úžasným, loajálním fanouškům, všem, díky kterým se tento sen stal realitou,“ řekla Cyrus, která proslov zakončila názvem písně ze seriálu: „This is the life.“

Články, které by tě mohly zajímat