Právě vysíláme

Otec Miley Cyrus se rozvádí. O 27 let mladší partnerku opouští sedm měsíců po svatbě

18. června 2024 9:10
Otec Miley Cyrus se rozvádí. O 27 let mladší partnerku opouští sedm měsíců po svatbě

Jen sedm měsíců trval sňatek Billyho Raye Cyruse s o 27 let mladší přítelkyní Firerose. V dokumentech, které muzikant odevzdal příslušným orgánům, se píše, že se ukončit manželství rozhodl kvůli nepřekonatelným rozdílům. 35letou Australanku zároveň obvinil z nevhodného manželského chování.

Manželství Billy Ray Cyruse a Firerose je u konce. Dvojice spolu začala randit v roce 2022, poznala se přitom už o dva roky dříve. Minulý rok v říjnu měla svatbu, o které mluvila jako o „nejdokonalejší, éterické oslavě lásky“. Následně spolu pár vydal čtyři společné skladby a oslavil půlroční výročí. Po sedmi měsících od svatby je ale vztahu konec.

Billy Ray Cyrus podal podle zahraničních médií žádost o rozvod 22. května v Nashvillu. Ani jeden z dvojice rozpad manželství zatím nekomentoval. Cyrus se však dle dostupných dokumentů rozhodl opustit vztah s Firerose kvůli „nepřekonatelným rozdílům“ a „nevhodnému manželskému chování“.

Dále Firerose obviňuje z neoprávněných plateb v hodnotě téměř sta tisíce dolarů a využití prostředků k zaplacení právním zástupcům v hodnotě 70 665 dolarů. V čestném prohlášení muzikant dále uvedl, že se obává, že vzhledem k tomu, že má Firerose přístup k jeho dalším účtům a platebním kartám, mohou být neoprávněně využity.

Právní zástupci Firerose tvrzení Cyruse popírají. Tvrdí, že jejich klientka měla od muzikanta svolení jeho karty užívat.

Poté, co Cyrus požádal o rozvod, došlo mezi dvojicí k rychlé dohodě. Dle ní se zpěvačka musela okamžitě vystěhovat z dobu svého manžela, který ji musí dalších devadesát dní, případně do ukončení manželství, finančně podporovat. Cyrus zároveň žádá k navrácení všech finančních prostředků, které jeho téměř ex využila.

Články, které by tě mohly zajímat