Právě vysíláme

Nemocná Christina Applegate v upřímné zpovědi: Jsem lapená v temnotě. Už si neužívám život

5. června 2024 11:10
Nemocná Christina Applegate v upřímné zpovědi: Jsem lapená v temnotě. Už si neužívám život

Christina Applegate, známá především díky roli Kelly ze sitcomu Ženatý se závazky, bojuje s roztroušenou sklerózou. Už v minulosti se nechala slyšet, že žije v pekle. Nyní přiznala, že si život už vůbec neužívá. „Jsem lapená v temnotě,“ uvedla.

Herečka Christina Applegate bojuje již tři roky s roztroušenou sklerózou. Neschovává se však v ústraní, ale naopak rozšiřuje povědomí o nemoci a dodává odvahu ostatním, kdo s ní bojují. I ona ale nyní přiznala, že mívá své temné chvilky. „Mám depresi. Nic podobného jsem roky necítila,“ přiznala v podcastu MeSsy, který nahrává s kamarádkou Jamie-Lynn Sigler. První díl dvojice zveřejnila 19. března.

„Děsí mě to. Přijde mi, že je to fatální. Jsem lapena v temnotě. Ani nevím, kdy jsem se takhle cítila naposled. Možná před nějakými dvaceti lety,“ přiznala herečka. Dodala, že už si více neužívá života.

Moderátorka Sigler se s roztroušenou sklerózou potýká už více než dvacet let, a tak moc dobře ví, jak se nyní herečka cítí. „Doufám, že tento podcast ukáže, jak jsi silná, a jak moc si zasloužíš, abys sama sobě dala další šanci,“ uvedla na adresu Applegate, kterou se snaží maximálně podporovat.

O diagnóze se herečka dozvěděla rok před koncem natáčení seriálu Smrt nás spojí. Jak prozradila, od té doby se zdráhá jít k terapeutce. „Bojím se, že začnu plakat, a pak už to nebudu schopná zastavit.“

Applegate se proslavila svou rolí v Přátelích, kde si zahrála sestru Rachel Amy Green, a postavou Kelly v sitcomu Ženatý se závazky. Momentálně svou budoucnost vidí v dabingu. „Musím zajistit, abychom já a moje dcera měly co jíst,“ uvedla ke svým plánům.

Články, které by tě mohly zajímat