Právě vysíláme

Poslední rozhodnutí Shannen Doherty. Den před smrtí podepsala rozvodové papíry

17. července 2024 11:00
Poslední rozhodnutí Shannen Doherty. Den před smrtí podepsala rozvodové papíry

Shannen Doherty žila v posledním roce v odloučení od svého manžela Kurta Iswarienka. Rozvod dlouho zdržoval boj o výživné, které herečka požadovala, ale ex jí ho odmítal platit. Nakonec se Doherty rozhodla udělat vstřícný krok a pouhý den před smrtí rozvodové papíry podepsala, přičemž se nároku na výživné vzdala.

Jako by snad Doherty tušila, že se její smrt blíží. Pouhý den před svým skonem podepsala rozvodové papíry a zároveň také prohlášení o tom, že se vzdává výživného, které předtím od svého ex požadovala. Zdá se tak, že chtěla rozvod co nejdříve finalizovat.

V dokumentech je uvedeno, že „strany uzavřely písemnou dohodu“ týkající se jejich partnerských i majetkových práv, která byla důležitá při vypořádání. Zatímco Doherty rozvod podepsala 12. července, její ex o den později.

Jak herečka již dříve prozradila ve svém podcastu Let’s Be Clear, myslela si, že její manžel rozvod úmyslně zdržuje. A to právě proto, aby jí nemusel platit výživné. Razantně však odmítla veškeré spekulace o tom, že by měl čekat, až Doherty zemře. Přišel s nimi magazín People, který tvrdil, že to uvedla Doherty v dokumentech. Na instagramu tyto informace herečka označila za lživé.

Iswarienkem žila Doherty v manželství jedenáct let. O rozvod požádala minulý rok poté, co zjistila, že ji partner už více než dvě léta podvádí.

Svůj boj o život prohrála herečka 13. července 2024. Rakovinu jí poprvé diagnostikovali v roce 2015, kdy jí odstranili jedno prso. Později se jí však nemoc vrátila, přičemž udeřila v plné síle. V roce 2020 Doherty oznámila, že má rakovinu ve čtvrtém stádiu.

Články, které by tě mohly zajímat