Právě vysíláme

Sydney Sweeney nepoznáte. Herečka v nové roli razantně změnila vzhled

18. října 2024 15:31
Sydney Sweeney nepoznáte. Herečka v nové roli razantně změnila vzhled

Tak v takovéto roli byste krásnou herečku určitě nečekali. Blondýnka Sydney Sweeney přijala roli boxerky a razantně změnila svůj vzhled.

Sydney můžete znát například ze seriálu Eufórie a jedná se o jednu z nejkrásnějších hereček v Hollywoodu. Nyní se slavná blondýnka rozhodla pro velkou změnu a přijala roli boxerky Christy Martin, kterou si zahraje v životopisném snímku. 

Christy Martin patří mezi ženskou nejúspěšnější boxerku historie a jde o první ženu, která byla zařazena do Mezinárodní boxerské síně slávy. Její osud je ovšem zároveň i tragický. V roce 2010 jí opakovaně napadl její násilnický manžel a Christy nakonec i bodl a postřelil do hrudníku. Muž jménem Jim Martin byl odsouzen o nyní si odpykává trest 25 let vězení. V chystaném filmu si ho zahraje herec Ben Foster.

Pro Sydney je role obrovskou výzvou. Kvůli ní musela ostatně nabrat pár kil a razantně změnit vzhled. Dle prvních fotografií je vidět, jak moc se pro roli proměnila a ve filmu rozhodně nebude za roztomilou blondýnku s modrýma očima velkými ňadry.

Články, které by tě mohly zajímat