Právě vysíláme

Celebrity, které skončily ve vězení. Proč seděl Mark Walhberg?

27. července 2024 22:27
Celebrity, které skončily ve vězení. Proč seděl Mark Walhberg?

Celebrity nejsou žádná neviňátka. Často žijí šílený život a nebojí se ani porušit zákon, protože si myslí, že jim to díky jejich slávě projde. Ne vždy tomu tak je a existuje řada slavných, kteří skončili za mřížemi.

Mezi nejčastější důvody, pro které bývají slavní odsouzeni, patří drogy, alkohol nebo dokonce i vloupání. Nechybí však ani daňové podvody.

1. Lindsay Lohan – Americká herečka a zpěvačka byla několikrát ve vězení za porušení podmínek probačního dohledu, řízení pod vlivem alkoholu a krádež šperků.

2. Robert Downey Jr. – Herec známý zejména svou rolí Iron Mana byl několikrát zatčen za držení drog a strávil nějaký čas ve vězení v 90. letech. Odsouzen byl celkem třikrát. Nejčastěji za držení kokainu, heroinu, extáze a také za držení střelné zbraně.

3. Wesley Snipes – Herec byl odsouzen ke třem letům vězení za daňové úniky a svůj trest si odpykal v letech 2010-2013.

4. Martha Stewart – Známá podnikatelka a televizní osobnost byla odsouzena na pět měsíců vězení v roce 2004 za lhaní federálním vyšetřovatelům a zneužití důvěrných informací.

5. Paul McCartney – Oblíbený zpěvák byl v roce 1980 zatčen na tokijském letišti za držení většího než malého množství marihuany. Stalo se tak, když vyrazil na turné. Muzikant byl obviněn z pašování, což mu mohlo vynést až sedm let za mřížemi. V tamním vězení strávil devět dní, než byl deportován zpět do Anglie.

6. Paris Hilton – Dědička hotelového impéria byla v roce 2007 odsouzena k 45 dnům vězení za porušení podmínek probačního dohledu v souvislosti s řízením pod vlivem alkoholu. Propuštěna byla po pouhých 19 dnech.

7. Mark Wahlberg – Hollywoodský herec a producent dnes už dlouho seká dobrotu a je to vzorný otec, ovšem i on v mládí divočil a strávil 45 dní ve vězení v roce 1988 za útok a napadení. Později Mark požádal, aby byla událost vyškrtnuta z jeho záznamu. S napadeným mužem se prý setkal osobně a dotyčný mu odpustil.

8. Tim Allen – Komik a herec známý především ze seriálu Kutil Tim byl v roce 1978 zatčen za držení velkého množství kokainu a strávil více než dva roky ve vězení. Doživotnímu trestu se vyhnul tím, že svědčil proti jiným drogovým dealerům. Na svobodu byl propuštěn v roce 1981.

Články, které by tě mohly zajímat