Právě vysíláme

Herečky z Čarodějek se dodnes nesnáší. Znáte spor mezi sestrami Halliwellovými?

26. května 2024 23:00
Herečky z Čarodějek se dodnes nesnáší. Znáte spor mezi sestrami Halliwellovými?

Pokud jste „devadesátkové dítě“, jistě vám během let dospívání neušel na televizních obrazovkách seriál Čarodějky. Televizní dílo od producenta Toriho Spellinga získalo obrovskou popularitu a příběh o třech sestrách, které mají magické schopnosti, se těšil velkému zájmu diváků. O to smutnější je, že ve skutečnosti byly vztahy mezi herci velmi napjaté.

Hádky mezi herci z oblíbených seriálů bývají často předmětem zájmu fanoušků i médií. V případě seriálu Čarodějky došlo k několika známým konfliktům, o kterých se mluví dodnes, tedy po 18 letech od poslední klapky.

Nejznámější je spor mezi herečkou Shannen Doherty, která ztvárnila Prue Halliwell, a Alyssou Milano coby Phoebe Halliwell. Tento konflikt začal během natáčení třetí série a  vyvrcholil v roce 2001, kdy Shannen opustila seriál po třetí sezóně. Média spekulovala o tom, že Doherty a Milano měly dlouhodobé neshody, které přispěly k napětí na natáčení. Shannen Doherty navíc dodnes tvrdí, že za jejím vyhazovem stála právě Alyssa. Producenti pořadu však vždy tvrdili, že herečka byla velmi problémová a stěžovala natáčení například pozdními příchody.Údajně také během natáčení až moc hodovala alkoholu. Propuštěna byla ostatně i ze seriálu Beverly Hills 90210.

Shannen Doherty dnes bojuje s těžkou formou rakoviny. Stále však vystupuje na veřejnosti a zúčastňuje se fanouškovských akcí k seriálu Čarodějky. Se svou kolegyní a kamarádkou Holly Marie Combs ze seriálu dokonce natáčí podcast, kde mluví o tom, jak se dle ní věci před lety odehrály a chce fanouškům říct celou pravdu. Překvapením pro fandy může být to, že i Holly alias Piper, je na straně Shannen a potvrzuje slova o tom, že za jejím vyhozen opravdu stála Alyssa Milano. Ta dle herečky nebyla prý přímou iniciátorkou propuštění, ovšem ani se nesnažila tomu zabránit. „Mohla to udělat. Měla moc se Shannen zastat a říct producentům, ať jí nevyhazují. Neudělala to,“ řekla Holly.

Další spor se odehrál mezi Rose McGowan, která po čtvrté sérii nastoupila jako nově nalezená sestra Paige. McGowan, co mimo jiné stála za zrodem kauzy Me Too, v roce 2018 na sociálních médiích zmínila, že mezi ní a Alyssou Milanou nebyly nikdy dobré vztahy. I dnes se Rose přiklonila ke straně Shannen Doherty a veřejně ji podporuje. Se seriálovou Prue se však seriálová Paige nikdy nesetkala a Rose nastoupila jako náhrada za Doherty.

Rose McGowan, Shanner Doherty a Holly Marie Combs dnes

 

Články, které by tě mohly zajímat