Právě vysíláme

Skandály a průšvihy rappera Diddyho. Násilí vůči expřítelkyni je jen špičkou ledovce

29. května 2024 13:19
Skandály a průšvihy rappera Diddyho. Násilí vůči expřítelkyni je jen špičkou ledovce

Rapper a producent Sean „Diddy“ Combs, známý také jako Puff Daddy, P. Diddy nebo jednoduše Diddy, je osobností, která se v průběhu své kariéry dostala do řady kontroverzí a skandálů. Po posledním zveřejněném videu, na kterém bije svou bývalou přítelkyni, je možná jeho kariéra u konce. Ovšem pozor, tento případ je jen špičkou ledovce!

Diddy je označován za jednu z nejmocnějších osobností amerického hudebního průmyslu. Rapper a producent měl vždy kontakty a nejenom na největší hvězdy, ale i na vysoce postavené politiky. Diddy pořádal velkolepé večírky, na kterých tyto osobnosti hojně hostil. A ačkoliv byly po celá léta jeho skandály přehlíženy, rok 2024 je ve znamení „cancel culture“ a přešlapy celebrit se už neodpouští. A nutno podotknout, že prakticky celá kariéra Diddy je poseta skandály, za které měl nést vinu už daleko dřív. Zde jsou některé z nich:

  1. Incident v nočním klubu: V prosinci roku 1999 se Diddy, tehdy známý jako Puff Daddy, dostal do přestřelky v nočním klubu v New Yorku, což vedlo k jeho zatčení a také k zatčení jeho tehdejší přítelkyně Jennifer Lopez. Diddy byl obviněn z nezákonného držení zbraně a podplácení svědků. Po dlouhém soudním procesu byl nakonec zproštěn viny.
  2. Obvinění z útoku: Diddy byl několikrát obviněn z fyzického napadení. V roce 2015 byl zatčen na univerzitě UCLA, kde jeho syn hrál fotbal. Napadl prý synova trenéra. Případ byl nakonec uzavřen bez vážných právních následků.

Diddy a Jennifer Lopez

  1. Fyzický konflikt s Drakem: V roce 2014 se Diddy dostal do fyzické potyčky s rapperem Drakem v nočním klubu v Miami. Incident údajně souvisel s neshodami kolem písně „0 to 100 / The Catch Up,“ kterou oba umělci chtěli použít ve stejnou dobu.
  2. Podnikatelské spory a právní problémy: Diddy se zapletl do různých právních sporů týkajících se jeho podnikatelských aktivit. Mezi ně patří obvinění z nezaplacení bývalým zaměstnancům, stejně jako soudní spory týkající se jeho módní značky Sean John.
  3. Obvinění z nátlaku a manipulace: Bývalí členové jeho hudebního labelu Bad Boy Records ho obvinili z toho, že je využíval a manipuloval. Došlo i na finanční neshody a nespravedlivé smluvní podmínky, se kterými museli zaměstnanci souhlasit.
  4. Obvinění ze sexuálního zneužívání: V roce 2023 se objevila obvinění že Diddy sexuálně zneužíval a týral bývalou přítelkyni, zpěvačku Cassie. Cassie podala žalobu, ve které tvrdila, že byla vystavena dlouhodobému fyzickému, emocionálnímu a sexuálnímu zneužívání. Na světlo světa se dostala děsivá nahrávka, ve které Diddy Cassie brutálně bije na chodbě hotelového pokoje.

Články, které by tě mohly zajímat