Právě vysíláme

Adele je zasnoubená, prozradila to během koncertu

13. srpna 2024 10:10
Adele je zasnoubená, prozradila to během koncertu

Adele je momentálně v Mnichově, kde si nechala postavit vlastní koncertní areál, který bude po celý srpen využívat. Několik vystoupení už má zpěvačka za sebou, přičemž během jednoho došlo také na žádost o ruku. Tu Adele odmítla. „Budu se vdávat,“ řekla fanouškovi.

Zpěvačka Adele a její přítel Rich Paul se budou brát. Interpretka to proflákla během jedné ze svých megashow v Německu. Příležitost jí k tomu dal fanoušek, který ji požádal o ruku. S díky ho muzikantka odmítla. „Nemůžu si Tě vzít. Budu se totiž brzy vdávat,“ řekla mu a zamávala levou rukou.

Na ní sice neměla zásnubní prsten, viděna s ním však byla v červenci, když si s Paulem vyrazila na večeři. I proto média hojně o plánované veselce v posledních týdnech spekulovala. Adele však až doposud vše držela v tajnosti.

„Tak moc jsem ještě nikdy zamilovaná nebyla,“ přiznala Adele v srpnu roku 2022 v rozhovoru pro magazín Elle. S Paulem začala randit o rok dříve, poprvé je paparazzi spolu spatřili na finálovém zápase NBA.

V roce 2019 interpretka oznámila, že se rozvádí se Simonem Koneckim. Vztah jim podle všeho dlouho neklapal, snažili se ho však i vzhledem k tomu, že spolu mají syna Angela, zachránit.

 

Články, které by tě mohly zajímat