Právě vysíláme

Špatná zpráva pro fanoušky Adele: Po srpnových koncertech o ní už dlouho neuslyšíme

20. července 2024 8:05
Špatná zpráva pro fanoušky Adele: Po srpnových koncertech o ní už dlouho neuslyšíme

Britská zpěvačka Adele své fanoušky tento týden nepotěšila. Oznámila totiž, že chystá „velkou přestávku“, kdy nebude ani vystupovat, ani skládat hudbu.

Zpěvačka prozradila, že v dohledné době nemá v úmyslu nahrát žádné nové písně a nehodlá ani koncertovat.

Její věrní posluchači ale upozornili na to, že dlouhé přestávky mezi jednotlivými deskami nejsou u Adele neobvyklé.

Dosud zpěvačka vydala alba s názvy 192125 30 korespondující s jejím věkem a jak je vidět, mezi posledními dvěma deskami již je značný časový odstup.

„Už si dala 6letou pauzu mezi svými posledními alby, takže na jak dlouho to bude teď?“ obává se jedna fanynka na sociální síti X. „Jestli teď Adele ohlásila dlouhou pauzu, čekejte nejmíň 10 let,“ myslí si jiná.

Adele čeká v srpnu 8 koncertů v Mnichově, poté o ní prý ale už dlouho neuslyšíme.

„Nemám vůbec žádné plány, co se týká nové hudby,“ prozradila Adele německé televizní stanici ZDF. „Po tomhle chci velkou pauzu a myslím, že chci dělat jiné kreativní věci. Třeba jen na malou chvíli.“

Nabité koncertní turné, které zpěvačka odjela po vydání svého posledního alba 30, je nepochybně důsledkem toho, že Adele nyní potřebuje pauzu. Deska vyšla v roce 2021 a od té doby Adele odehrála bezmála stovku koncertů. „Vždyť já už asi ani nezpívám sama doma. Není to zvláštní?“ nechala se zpěvačka slyšet v rozhovoru pro německou televizi.

Doufáme, že Adele brzo načerpá nové síly i inspiraci a v budoucnu se můžeme opět těšit na její nezapomenutelný hlas.

 

Články, které by tě mohly zajímat