Právě vysíláme

Anna Julie Slováčková chtěla na chvíli zapomenout. Pochlubila se fotkami od moře

8. července 2024 13:44
Anna Julie Slováčková chtěla na chvíli zapomenout. Pochlubila se fotkami od moře

Stejně jako všichni potřebovala i Anna Julie Slováčková na pár dnů vypnout. Rozhodla se proto pro dovolenou u moře. A ačkoliv přišly na řadu i chmury, jak přiznala svým fanouškům na instagramu, pobyt v zahraničí jí prospěl.

Anna Julie Slováčková opět bojuje s rakovinou. Fanouškům to oznámila prostřednictvím sociálních sítích vloni na podzim s tím, že se jí tentokrát nemoc usadila na plicích. Přesto se nevzdává a statečně bojuje. Svou cestu pravidelně sdílí se svými příznivci, kterým tak dodává mnohdy odvahu.

S příchodem léta se zpěvačka a herečka rozhodla vypnout a odcestovala na dovolenou do Turecka. „Tohle jsem strašně moc potřebovala. Aspoň týden dělat, že je všechno normální a neexistuje žádná nemoc, žádný starosti, žádný stesky, žádní ‚pazdráti‘. Prostě jen my dva a týden ‚normálního bytí‘,“ napsala Slováčková na sociální sítě.

S fanoušky sdílela několik fotografií od moře, na kterých je vysmátá od ucha k uchu. Přiznala ale, že i v zahraničí na ni padly chmury. „To víte, že i tak jednou přišly slzičky a smutek, však nejsme roboti, aby se hlava dala jen tak vypnout, ne?“ Jak ale dodala: „Hlavu vzhůru, tam svítí slunce. A v temnotě i měsíc a hvězdy.“

Během dovolené se Slováčková podělila se svými sledujícími o další velmi osobní věc. V těle má zabudovaný „port“. Ten je napojený na velkou žílu, která vede k srdci. Dostává přes něj chemoterapie či jí z ní berou krev. „Je to velkej pomocník a obrovská úleva jak pro mě, tak věřím, že i pro spoustu sestřiček, protože když si vzpomenu na svou první návštěvu rakoviny v roce 2019, kdy jsem port od začátku léčby zavedený neměla, tak to, jakým způsobem mi z léčby začaly praskat žíly, a jak byly chudinky celý zkřehlý, bylo pro nás pro obě strany hrozně nepříjemný,“ přiznala.

Články, které by tě mohly zajímat