Právě vysíláme

Annabelle a její kalifornský vibe: Zpěvačka vydává bezstarostný letní singl Dear Cali

23. srpna 2024 11:07
Annabelle a její kalifornský vibe: Zpěvačka vydává bezstarostný letní singl Dear Cali

Zpěvačka a textařka Annabelle navazuje na mezinárodní úspěch singlu Flowers On My Yyes dalších trackem s hitovým potenciálem. Píseň Dear Cali vznikala ve vilce u Venice Beach v Kalifornii. Společně s francouzskými producenty Her Demons, jejichž seznam spoluprací čítá taková jména jako je David Guetta, vytvořili letní singl, který je tak bezstarostný a nakažlivý, jak to jen jde.

Videoklip z Kalifornie vznikal v pražských studiích pod taktovkou režiséra a přítele zpěvačky Matěje Chlupáčka. Annabelle a Her Demons chtěli napsat song, který by vystihoval atmosféru Kalifornie. Pro zpěvačku to znamená slunce, davy lidí a neomezené možnosti. Pro francouzské producenty zase nekonečné surfování. Vznikl tak track dear cali, který se dočkal i unikátního videoklipu. Ten vznikal v Praze ve Fantasy Studios ve spolupráci s produkcí CINQ a Barletta.

„Tvořit klip pro Annabelle byla ta největší čest. První demo tohoto skvělého letního songu jsem poprvé slyšel v deštivém Londýně a hned mě zaujal svou mezinárodní úrovní i tématem Kalifornie a částečné iluze zatím nedosaženého snu. Kalifornii jsme se společně s Aničkou rozhodli ztvárnit využitím virtuální produkce, kdy jsme celé Los Angeles vytvořili v LED screenovém ateliéru podobně, jako se třeba točil vůbec první virtuálně vyrobený seriál Mandalorian,” přibližuje Matěj, který mimo jiné režíroval také úspěšný snímek Úsvit.

Společně s kameramanem Janem Prahlem, který spolupracoval třeba na sérii Signál z produkce Netflixu, přenesli zpěvačku virtuálně do prosluněné Kalifornie. Annabelle se americkými ulicemi prohání ve slavné limitované edici kabrioletu Porsche 911, kterých je na světě pouhých 80 kusů.

 

Články, které by tě mohly zajímat