Právě vysíláme

Billy Ray Cyrus obvinil svou ex z týrání. Rozvádí se s ní po 8 měsících manželství

28. června 2024 11:20
Billy Ray Cyrus obvinil svou ex z týrání. Rozvádí se s ní po 8 měsících manželství

Zpěvák Billy Ray Cyrus se po 2 letech vztahu a pouhých 8 měsících manželství rozvádí s muzikantkou Firerose, která je o sedmadvacet let mladší. V dokumentech zaslaných soudu uvádí, že ho ex „fyzicky, slovně i emočně“ týrala.

Zdá se, že rozvod Billy Ray Cyruse a jeho manželky Firerose poklidný rozhodně nebude. Jak dříve muzikant uvedl, rozhodl se o 27 let mladší Johannu Rosie Hodges opustit kvůli nepřekonatelným rozdílům a dle svých slov „nevhodnému manželskému chování“. Partnerku dokonce obvinil z neoprávněných plateb v hodnotě asi sta tisíce dolarů.

Firerose dlouho nečekala s odplatou a obvinila Cyruse z týrání. Muzikant toto tvrzení ale zpochybnil. Uvedl, že je to naopak jeho ex, která ho týrala, a to jak fyzicky, tak slovně i emočně. Zároveň dodal, že mu manželka vyhrožovala, že v případě rozvodu řekne médiím, že ji opustil kvůli tomu, že měla v plánu podstoupit dvojitou mastektomii.

Ani tady ale vzájemné obviňování nekončí. Právník Firerose se nechal slyšet, že jediní lidé, kteří podporují slova Cyruse, jsou ti na jeho výplatní listině, a tak je jejich důvěryhodnost sporná.

V dokumentech, které jsou dostupné, tvrdí Firerose, že Cyrus podal žádost o rozvod pouhý den předtím, než měla plánovou preventivní mastektomii podstoupit. Uvedla, že se z jejich rodinného života stal „chaos“, a že na ni manžel neustále verbálně útočil a vyhrožoval jí, že ji vyhodí z domu.

 

Články, které by tě mohly zajímat