Právě vysíláme

Céline Dion je v Paříži, má vystoupit na zahajovacím ceremoniálu

24. července 2024 12:52
Céline Dion je v Paříži, má vystoupit na zahajovacím ceremoniálu

Céline Dion se již několik let potýká s takzvaným syndromem ztuhlé osoby, který jí znemožňuje vystupovat. Na veřejnosti se také objevuje jen zřídka, při příležitosti Olympijských her v Paříži se ale rozhodla udělat výjimku. Spekuluje se, že by měla zazpívat na zahajovacím ceremoniálu.

Fotografové Céline Dion zachytili při příjezdu do hotelu Royal Monceau. Do Paříže zpěvačka zřejmě dorazila kvůli Olympijským hrám, které tu odstartují již v pátek. Podle zahraničních médií by mohla zazpívat na zahajovacím ceremoniálu.

Podle deníku Le Canard měla francouzská vláda za dvě vystoupení na zahajovacím ceremoniálu zaplatit 2,7 milionů Euro. Kromě Céline Dion by se měla představit i zpěvačka Aya Nakamura. Ani jedno ze jmen však nebylo potvrzeno a jde o čiré spekulace. Příjezd kanadské hvězdy do Paříže jim však nahrává.

Syndrom ztuhlé osoby, kterým Dion trpí, je nevyléčitelný. Průběh nemoci lze však zpomalit léky, které zpěvačka pravidelně bere. O svém nynějším životě promluvila v novém dokumentu I Am: Céline Dion, který vyšel v červnu. Lze z něj vyčíst, jak moc muzikantka trpí. Přesto bojuje a nemoci ze všech sil vzdoruje.

 

Články, které by tě mohly zajímat