Právě vysíláme

Chystá se comeback Mandrage? Pepa Bolan zveřejnil fotku se zpěvákem Víťou Starým

17. června 2024 8:10
Chystá se comeback Mandrage? Pepa Bolan zveřejnil fotku se zpěvákem Víťou Starým

Pepa Bolan a Víťa Starý z Mandrage na společné fotografii. Ještě před pěti lety šlo o obyčejnou věc. S rozpadem kapely a léčbě frontmana ze závislosti na návykových látkách však snímek dostává zcela nový rozměr. Chystá se comeback Mandrage? Netušíme. Fanoušci by si to ale zcela jistě přáli.

Po rozpadu Mandrage nenechal Pepa Bolan na Víťovi Starém nit suchou. Ačkoliv to nikdy neřekl napřímo, konec kapely mu dával za vinu. Jak několikrát v roce 2020 popsal, svému kolegovi vůbec nerozuměl. Jednou chtěl hrát víc, podruhé nechtěl vystupovat vůbec. V následujících rozhovorech se vyjádřil tak, že se s někdejším spoluhráčem vůbec nestýká.

Nyní, zdá se, se ledy prolomily. Víťa Starý navštívil Pepu Bolana u něj doma a následně kytarista sdílel na svých sociálních sítích jejich společnou fotografii s popiskem: „Zdravíme.“

A fanoušci jsou u vytržení. Největší radost jim dělá vzhled frontmana Mandrage. „Jsem ráda, že se Víťa dává dohromady,“ napsala Rezi. „Vypadá celkem OK,“ dodal Dan. „Vás dva vidět spolu… Ani jsem v to nedoufala,“ má zase radost Raduš.

V komentářích se samozřejmě objevily i dotazy na případný comeback. PepuVítkem k němu vyzval i houslista kapely Jelen Martin Kasal. Že by snad věděl více než my ostatní? Anebo jde také jen o jeho zbožné přání? Uvidíme. V minulosti se bývalí členové Mandrage vyjádřili tak, že návrat neplánují. Není ale všem dnům konec a jak už to bývá: nikdy neříkej nikdy.

Články, které by tě mohly zajímat