Právě vysíláme

Diddy se vyjádřil k brutálnímu videu. Navštěvuji terapii, tvrdí

21. května 2024 13:22
Diddy se vyjádřil k brutálnímu videu. Navštěvuji terapii, tvrdí

Diddy se vyjádřil k děsivému videu, na kterém bije svou bývalou přítelkyni Cassie. Rapper uvedl, že je ochotný nést za své chování následky.

Přímo děsivé video koluje od víkendu na internetu. Rapper a mocná osobnost amerického showbyznysu Sean Diddy na něm velmi násilně bije svou bývalou přítelkyni, zpěvačku Cassie. Záběry pochází z roku 2016 a jedná se o incident na hotelové chodbě. Diddy do Cassie brutálně kope a vláčí jí po zemi. Zpěvačka na rappera podala žalobu a dohodla se s ním na mimosoudním vyrovnání. Dle jejího vyjádření byl Diddy v době incidentu pod vlivem omamných látek.

Jakmile se video objevila na internetu, fanoušci se shodli na tom, že tohle je Diddyho kariérní smrt. Diddy posléze natočil video, ve kterém se k incidentu vyjadřuje.

Rapper o tomto momentu mluví jako o nejtěžším a nejtemnějším období svého života. „Byl jsem doj***ný. Překročil jsem hranici a na nic se nevymlouvám. Moje chování ve videu je neomluvitelné. Přijímám za něj plnou odpovědnost a jsem znechucený,“ řekl až sedminásobný otec tím, že nežádá odpuštění a chce se jen omluvit. V současné době prý navštěvuje terapii a vyhledal psychologickou pomoc. Doufá, že se stane lepším člověkem.

Články, které by tě mohly zajímat