Právě vysíláme

Drogy a rozmlácená televize. Na internet se dostaly fotky z hotelového pokoje Liama Payna

Drogy a rozmlácená televize. Na internet se dostaly fotky z hotelového pokoje Liama Payna

O smrti Liama Payna se dostávají na povrch nové a nové informace. Na internetu se dokonce objevily fotografie z hotelového pokoje, kde byl zpěvák ubytován.

Liam zemřel po pádu z balkónu ve 3. patře a přímo na místě byl mrtev. Podle informací zpravodajství CNN byl zpěvák před smrtí zmatený a choval se násilně. Zaměstnanci hotelu na něj zavolali policii a nahlásili hosta, který se měl chovat velmi agresivně a byl pod vlivem drog nebo alkoholu. CNN má mít i přepis hovoru manažera hotelu, dle kterého měl Liam řádit v hotelovém lobby, rozbíjet věci a zničit si i vlastní notebook.

Svědci tvrdí, že Liam byl poslán na hotelový pokoj a o chvíli později se ozvala velká rána. Na hotelovém nádvoří bylo posléze nalezeno zpěvákovo tělo.

Policie v Buenos Aires zveřejnila fotografie z hotelového pokoje, ve kterém byl Payne ubytován. Jeden ze snímků ukazuje rozmlácenou televizi, další pak velkou spoustu drog a předměty k jejich užívání.

Před hotelem už fanoušci zapalují svíčky a scházejí se v hojném počtu. Na místě panuje smutek a spousta smutných zpráv zaplavila sociální sítě.

Články, které by tě mohly zajímat