Právě vysíláme

Liam Payne cílenou sebevraždu nespáchal. Pří pádu byl pravděpodobně v částečném bezvědomí, tvrdí policie

včera 10:09
Liam Payne cílenou sebevraždu nespáchal. Pří pádu byl pravděpodobně v částečném bezvědomí, tvrdí policie

Argentinská policie přinesla další informace o smrti Liama Payna. Podle agentury AP sdělila, že v pokoji zpěváka byl nepořádek a na podlaze byly mimo jiné rozbité věci a rozházené léky. Nic nenasvědčuje tomu, že by do jeho smrti byl zapleten někdo další.

Místní deníky La Nación a Clarín uvedly, že k hotelu v bohaté čtvrti Palermo byla ve středu po 17:00 místního času přivolána policie na základě tísňového volání kvůli údajně „agresivnímu muži, který by mohl být pod vlivem drog a alkoholu“. Manažer hotelu v telefonickém hovoru na tísňovou linku mluvil o hostovi, který „ničí celý pokoj“.

Payne v minulosti veřejně hovořil o problémech s duševním zdravím a užíváním alkoholu, aby se vyrovnal s tlakem slávy.

V jeho pokoji se podle policie našly mimo jiné balení léku clonazepam, který se používá také na léčbu úzkosti, energetické doplňky a další volně prodejné léky. Ve vnitřním dvoře hotelu Casa Sur, kam Payne dopadl, byly také láhev whisky, zapalovač a mobilní telefon.

Mluvčí ministerstva bezpečnosti argentinské metropole Pablo Policicchio AP sdělil, že zpěvák  „se vrhl z balkonu svého pokoje“. Pitva podle státního zastupitelství prokázala, že příčinou smrti bylo krvácení a mnohočetná zranění způsobená pádem. Smrt by způsobila i zranění hlavy sama o sobě. Zpěvák mohl podle úřadů spadnout v částečném nebo úplném bezvědomí.

Zdroj: ČTK

Články, které by tě mohly zajímat