Právě vysíláme

Linkin Park vydali nový singl a oznámili další data turné

Linkin Park vydali nový singl a oznámili další data turné

Linkin Park jsou po návratu na scéně na turné, na němž zavítali mimo jiné i k našim sousedům do Německa. Ve středu spolu s vydáním nové písně Heavy Is the Crown oznámili nová data koncertů. Do České republiky však nezavítají.

Píseň Heavy Is the Crown pochází z připravovaného alba From Zero, které Linkin Park vydají 15. listopadu. Jde o novou hymnu e-sportového šampionátu League of Legends, který startuje 25. září. Po The Emptiness Machine jde o druhou skladbu, kterou kapela vydala s novou zpěvačkou Emily Armstrong.

„Píseň je pro nás vrcholem nové éry, spolupráce s Riot Games pro nás byla skvělou zkušeností. Fanoušci v ní poznají náš charakteristický zvuk,“ okomentoval Mike Shinoda. Song doprovází animovaný videoklip.

Po oznámení návratu na scénu vyrazili Linkin Park na turné, na němž se zastavili i v sousedním Německu. S vydáním skladby oznámili tři nová data aktuální šňůry. V neděli 3. listopadu zahrají v Paříži, o pět dní později je čeká koncert v Dallasu a 15. listopadu se podívají do brazilského Sao Paula. Ve Francii budou kapele předskakovat Sleep Tonken, pro texaskou show si vybrali Bad Omens a Jean Dawson & Helmet.

Články, které by tě mohly zajímat