Právě vysíláme

Mirai Navrátil nezvládl skok do publika. Po pádu na beton musel do nemocnice

22. července 2024 12:15
Mirai Navrátil nezvládl skok do publika. Po pádu na beton musel do nemocnice

Mirai Navrátil má za sebou nepříjemný zážitek. Během koncert v Mikulově nezvládl skok na matraci, na níž si plánoval „zasurfovat“ mezi fanoušky, a upadl na beton. Zbytek vystoupení odehrál dle svých slov v mlze, následně vyrazil na kontrolu do nemocnice.

Aby byla kapela svým fanouškům co nejblíže, rozhodla se za nimi letošní rok vyrazit se svými vlastními summer festy. Jeden z nich se o víkendu konal v Mikulově, kde kromě samotného koncertu mohli příznivci sestavy navštívit její muzeum, vyřádit se v herní zóně nebo se s jednotlivými členy vyfotit. Součástí akce je také after party, které se však tentokrát zpěvák Mirai Navrátil nemohl zúčastnit. Musel totiž na vyšetření do nemocnice.

Během skoku na matraci, na níž během koncertu „surfuje“ nad hlavami fanoušků, totiž upadl na beton. „Spadl jsem na záda a na hlavu,“ vysvětlil zpěvák na instagramu. „Asi na tři vteřiny mě to vyplo a moc jsem si to nepamatoval. Zbytek vystoupení proběhl trochu v mlze, ale dohráli jsme ho,“ je rád frontman Mirai, že nemusel akci rušit.

Po koncertě okamžitě zamířil na kontrolu do nemocnice. „Konec dobrý, všechno dobré. Jsem trochu dolámaný, ale je to cajk,“ uklidnil příznivce, které se strachovali o muzikantovo zdraví.

Mirai Festy se blíží ke své polovině. Už o následujícím víkendu zahraje kapela v Příbrami, následně zavítá do Vratislavic (sobota 3. srpna 2024), Nového Jičína (sobota 10. srpna 2024), Pardubic (sobota 17. srpna 2024), Mostu (sobota 24. srpna 2024), Ostravy (sobota 7. září 2024) a Plzně (sobota 14. září 2024).

Články, které by tě mohly zajímat