Právě vysíláme

Návrat Mandrage? Víťa Starý by rád zase hrál, někteří jeho spoluhráči už nemají zájem

23. července 2024 12:08
Návrat Mandrage? Víťa Starý by rád zase hrál, někteří jeho spoluhráči už nemají zájem

Svůj poslední koncert odehráli Mandrage před čtyřmi lety, tehdy už bez frontmana Víti Starého. Od té doby si nepřejí fanoušci nic jiného než návrat kapely na pódia. Jak nově prozradil Pepa Bolan, on ani Víťa by proti nebyli, jiní členové formace to ale vidí jinak.

Za téměř 20 let své existence se stali Mandrage přední českou kapelou, která si na konto zapsala hity jako Hledá se žena, Motýli nebo Apolinář. Právě poslední zmíněný napsal Víťa Starý o boji se svými démony – alkoholem a návykovými látkami. Kvůli nim později sestavu také opustil, načež se rozhodl podstoupit léčbu.

Podle všeho je na tom momentálně frontman Mandrage mnohem lépe. Dokonce se před časem znovu viděl s kytaristou Pepou Bolanem, který o bývalém spoluhráči promluvil v rozhovoru pro iReport. „Říkal, že by si zase moc rád zahrál. Já bych s tím problém neměl, myslím si, že nějaké koncerty fanouškům i sami sobě dlužíme,“ uvedl muzikant a vdechl tak naději fanouškům.

Tu však záhy uhasil. Jak dodal, ne všichni členové Mandrage jsou stejného názoru. „Bohužel si to nemyslíme všichni, takže asi máme smůlu,“ uvedl s tím, že jich v kapele bylo pět a rozhodnutí není pouze na něm či Vítkovi.

Bolan se momentálně věnuje cestování a tetování, s nímž začal už během svého působení v Mandrage. „Na svoje první kérky se samozřejmě snažím zapomenout jako na svoje první holky,“ zavtipkoval kytarista v rozhovoru. Dodal, že si nemyslí, že mu k úspěchu pomohla známá tvář.

„Když děláte skvělé kérky, dozví se to pár lidí a když děláte špatné kérky, dozví se to všichni. Vzhledem k tomu, že poptávka má vzestupnou tendenci, troufnu si říct, že lidé jsou snad s mými pracemi spokojeni.“

 

Články, které by tě mohly zajímat