Právě vysíláme

Seriál Zoo končí, Eva Burešová natáčí poslední díly

8. června 2024 9:10
Seriál Zoo končí, Eva Burešová natáčí poslední díly

Seriál Zoo po více než dvou letech končí. Jak prozradila Eva Burešová, čeká ji natočení posledních epizod, a poté se bude věnovat jiným projektům. A dokonce již naznačila, kam zamíří. V oblíbeném seriálu televize Prima ji naposled fanoušci uvidí v říjnu.

„Poslední klapku točíme v červnu,“ prozradila Eva Burešová pro Blesk.cz. Původně měla v plánu seriál opustit už dříve, nakonec se s vedením televize ale dohodla a zůstane v Zoo až do konce. Osudy její postavy Viky budou moci její příznivci sledovat až do října letošního roku, kdy Prima odvysílá poslední epizodu.

Jak Burešová prozradila, z obrazovek nezmizí na dlouho. „Vrátím se někam, kde to vlastně tak trošku všechno začalo,“ prozradila herečka. Nepřímo tak naznačila, že by se mohla stát jednou z porotkyň soutěže Česko Slovensko má talent, v níž v roce 2011 excelovala, a kde ji diváci mohli poprvé zaregistrovat.

Kromě toho Burešová připravuje své druhé sólové album. Jmenovat se bude Meraki a vyjít by mělo ještě před létem. Následně ho zpěvačka pokřtí na svém koncertě v pražském Foru Karlín, který se uskuteční v sobotu 5. října 2024.

Fanouškům interpretka představila z chystané nahrávky už dvě písně. Nejdříve šlo o Walking Disaster, nově jim pak představila skladbu Slzy.

 

Články, které by tě mohly zajímat