Právě vysíláme

Shawn Mendes hlásí návrat na scénu. Na připravované album láká novým singlem

1. srpna 2024 11:40
Shawn Mendes hlásí návrat na scénu. Na připravované album láká novým singlem

Zpěvák Shawn Mendes se před 2 lety rozhodl kvůli psychickým obtížím zrušit své turné, na němž měl navštívit také Českou republiku. Neznamená to však, že by na muziku zcela zanevřel. Už v pátek 18. října 2024 vydá nové album, na kterém v uplynulých 24 měsících pracoval.

Vydání nového alba, které se zpěvák rozhodl pojmenovat jednoduše Shawn, oznámil kanadský muzikant na svých sociálních sítích. Prozradil zároveň, že už ve čtvrtek 8. srpna 2024 vyjde jako singl píseň Why Why Why, která se na desce nachází. A z čeho se jeho fanoušci mohou radovat už nyní, je skladba Isn’t That Enough, jež vyšla spolu s jeho oznámením.

„Moje ruce se stále třesou, moji mysl stále nemůžu vypnout, moje srdce je stále rozlomené na dvě části, já se pořád měním, moji přátelé jsou i nadále trpěliví, moje máma mi stále volá, abych jí řekl, co je nového. Není to dost?“ ptá se Mendes v písni.

„Muzika vážně léčí. Před 2 lety jsem netušil, kdo vlastně jsem. Ještě před rokem jsem nemohl vejít do studia, aniž bych nezačal propadat panice. To, že tady pro vás mám dvanáct hotových písní, je dar,“ napsal muzikant. Dodal, že album bude nejosobnějším, které kdy vydal.

S fanoušky interpret dokonce sdílel tracklist desky. Otevře ji píseň Who I Am, fanoušci na ní dále nalezou skladby s názvy Nobody Knows, Heavy, Heart Of Gold, The Mountain nebo třeba Hallelujah, která album uzavírá. Stopáž většiny z nich se pohybuje v rozmezí 2 minut až 2 minut a 30 sekund. Vybočuje pouze poslední song, který má téměř 4 minuty.

 

Články, které by tě mohly zajímat