Právě vysíláme

Zayn Malik se po tragické ztrátě kamaráda Paynea rozhodl odložit turné

21. října 2024 11:30
Zayn Malik se po tragické ztrátě kamaráda Paynea rozhodl odložit turné

Britský zpěvák Zayn Malik v reakci na úmrtí bývalého kolegy z kapely One Direction Liama Paynea odkládá koncertní šňůru po Spojených státech amerických. Ta měla začít již ve středu 23. října 2024 v kalifornském San Franciscu. Payne byl ve středu 16. října 2024 nalezen mrtvý v hotelu v argentinském Buenos Aires. Bylo mu 31 let.

„Vzhledem ke zdrcující ztrátě, kterou jsem tento týden utrpěl, jsem se rozhodl odložit americkou část turné Stairway To The Sky,“ napsal interpret na sociální síť X.

Termíny podle něj budou přeloženy na leden a zveřejněny v nejbližších dnech. „Vaše vstupenky zůstávají v platnosti i na nové termíny. Mám Vás všechny rád a děkuju za pochopení,“ dodal.

Liam Payne a Zayn Malik tvořili společně s Harrym Stylesem, Niallem Horanem a Louisem Tomlinsonem svého času celosvětově populární skupinu One Direction.

Sláva kapely se začala šířit po její účasti v britské verzi hudební soutěže X Factor v roce 2010, ale už v roce 2016 se uskupení rozpadlo a jeho jednotliví členové se věnovali sólovým kariérám a dalším projektům. Harry Styles získal 3 ocenění Grammy.

Zdroj: ČTK

Články, které by tě mohly zajímat