Právě vysíláme

Žena chtěla skočit z mostu, její sebevraždě zabránil zpěvák Bon Jovi

13. září 2024 8:10
Žena chtěla skočit z mostu, její sebevraždě zabránil zpěvák Bon Jovi

Jon Bon Jovi během natáčení hudebního klipu v Nashvillu přesvědčil ženu, aby neskákala z mostu. Úterní incident, kdy zpěvák s členkou svého štábu přiměl ženu, která přelezla zábradlí mostu, aby se nevrhla dolů, zachytily bezpečnostní kamery.

Bon Jovi podle deníku The Tennessean na mostě natáčel hudební klip, přičemž most po tu dobu zůstal přístupný veřejnosti. Na videu je vidět žena v modrých šatech, která přelezla zábradlí zřejmě s úmyslem skočit. Krátce nato k ní přistoupil Bon Jovi s další ženou a začal ji přesvědčovat, aby to nedělala. Žena po domluvě a pohlazení od členky štábu přelezla zpět přes zábradlí, načež ji Bon Jovi objal.

Policie později zpěvákovi a jeho týmu za záchranu ženy poděkovala. „Je potřeba, abychom si všichni navzájem pomáhali zajistit bezpečnost,“ uvedla. Zpěvákův zástupce mezitím agentuře AP sdělil, že se Bon Jovi k incidentu nebude vyjadřovat.

Most, kde se incident odehrál, je pojmenován po novináři Johnu Seigenthalerovi, který v roce 1954 zabránil muži v sebevraždě skokem z mostu.

Zdroj: ČTK

Články, které by tě mohly zajímat