Právě vysíláme

Zpěvačka naprosto zmastila hymnu. Byla opilá, po ostudě se rozhodla jít na léčení

19. července 2024 9:10
Zpěvačka naprosto zmastila hymnu. Byla opilá, po ostudě se rozhodla jít na léčení

Country zpěvačka Ingrid Andress si vystoupení na exhibičním baseballovém zápase MLB v Texasu za rámeček nedá. Americkou hymnu zmastila tolik, že záznam hned obletěl svět. „Byla jsem opilá,“ vysvětlila následně muzikantka s tím, že se rozhodla jít na léčení.

Country zpěvačka Ingrid Andress se omlouvá za vystoupení s americkou hymnou, kterou zpívala na exhibičním baseballovém zápase v ArlingtonuTexasu. Mnozí ho označili za vůbec nejhorší předvedení hymny, které kdy slyšeli. Muzikantka nejdřív nedokázala trefit vysoké noty, následně byla už úplně mimo tóninu.

Místo výmluv o den později přiznala: „Byla jsem opilá.“ Na 4 Grammy nominovaná Andress následně dodala, že se rozhodla vyhledat pomoc, kterou tolik potřebuje. „Nebyla jsem to já. Omlouvám se MLB, všem fanouškům i naší zemi, kterou mám tolik ráda. Dám vám vědět, jak to jde s léčbou. Slyšela jsem, že je to velká zábava.“

Kromě negativních komentářů se Andress dočkala i podpory. „Je mi líto, že si tímhle musíš procházet,“ napsala jí zpěvačka a herečka Lucy Hale. „Postarej se o sebe, vrátíš se mnohem silnější,“ dodala.

Andress má momentálně na kontě 2 studiová alba. V roce 2020 vydala debut Lady Like, o 2 roky později Good Person.

Články, které by tě mohly zajímat