Právě vysíláme

Zpěvák z Foo Fighetr se pustil do Taylor Swift. My aspoň hrajeme naživo, prohlásil

26. června 2024 11:32
Zpěvák z Foo Fighetr se pustil do Taylor Swift. My aspoň hrajeme naživo, prohlásil

Taylor Swift se řadí mezi nejúspěšnější umělkyně své generace. Ne všemi kolegy je ovšem tato mega hvězda opěvována. Nyní se do zpěvačky pustil zpěvák legendární kapely Foo Fighters.

Taylor momentálně koncertuje v Londýně, kde opět sklízí obrovský úspěch. Ve stejnou dobu pak v metropoli vystoupila i legendárné rocková kapela Foo Fighters. Její frontman a zpěvák Dave Grohl si pak přímo na pódiu nebral servítky a rázně okomentoval Taylor a její způsob vystupování.

Dave přímo před fanoušky nařknul Swift z toho, že své koncerty hraje na playback. „Nechceš zažít hněv Taylor Swift, a tak bychom naše turné měli pojmenovat jako The Errors Tour.  Prožili jsme taky několik ér a k tomu jsme udělali více než několik k*revských chyb. To proto, že my alespoň hrajeme naživo,“ řekl Grohl.

Když se jeho poznámka stala virální, okomentovala jí nepřímo i samotná Taylor. Ta během show poděkovala celé své kapele za to, že hrála tři a půl hodiny naživo. „Moje skupina pro vás hrála tři a půl hodiny naživo a zaslouží si spoustu uznání. Stejně tak každý z mých tanečníků,“ řekla Swift a bylo jasné, že tak naráží na slova slavného rockera.

Články, které by tě mohly zajímat