Právě vysíláme

Měla se vdávat, místo toho oplakává smrt bratrů. Katie Gaudreau sdílela srdceryvný příspěvek

4. září 2024 9:10
Měla se vdávat, místo toho oplakává smrt bratrů. Katie Gaudreau sdílela srdceryvný příspěvek

Ve čtvrtek v nočních hodinách přišli tragicky o život hokejista Johnny Gaudreau a jeho bratr Matthew. Jejich smrt oplakávají fanoušci i příbuzní. Mezi nimi i sestra Katie, která se měla v pátek vdávat. Na svých sociálních sítích sdílela srdceryvný příspěvek, v němž na své bratry vzpomíná.

Pro Katie Gaudreau měl být pátek 30. srpna nejšťastnějším dnem v jejím životě, změnil se však v noční můru. Ve čtvrtek ve večerních hodinách přišla o dva starší sourozence – Johnnyho a Matthewa. Srazil je nepozorný řidič, kterému podle dostupných informací zjistila policie v krvi alkohol. Oba na místě zemřeli, a to jen pár minut poté, co se zúčastnili zkoušky na svatební obřad své sestry.

Katie na sourozence zavzpomínala v příspěvku na instagramu. „Pokud jste tyhle dva znali, museli jste je milovat. Neexistují slova, kterými bych vyjádřila, jak silné pouto jsme mezi sebou měli. Celý svět ví, že John by nemohl žít bez Mattyho a Matty zase bez Johna. Byli to ti nejlepší bratři, které si malá sestra může přát. Nikdy vám neřeknu sbohem. Po celý život na vás budu myslet a uctívat vás. Postarám se o mámu, tátu, Kristen, Mer, Madeline i vaše děti,“ napsala k fotografiím se zesnulými sourozenci.

Zatímco Johnny po sobě zanechal dvě děti, Matthewovi se měl syn narodit letos v prosinci. S manželkou těhotenství oznámili před deseti týdny.

Velmi dobrý vztah měl s bratry Gaudreauovými, z nichž starší se představil na letošním Mistrovství světa v hokeji v Praze a Ostravě, i snoubenec Katie Devin Joyce. „Říká se, že když si někoho berete, berete si i jeho celou rodinu. Vím, že jsem to nikdy neřekl, ale chlapi, měl jsem vás moc rád. Mám štěstí, že jsem vás mohl tak dlouho nazývat svými bratry. Neuplyne sekunda, kdy bych se nepodíval na Katie a nevzpomněl si na vás. Slibuji, že se o vaši malou sestru postarám. Přijde den, kdy se znovu potkáme,“ slíbil kamarádům.

Články, které by tě mohly zajímat